Cadet fem. vs Reus Deportiu

Malgrat el resultat final, partit molt igualat el jugat el dissabte contra el co-lider, que aconseguíem trencar en l’últim quart, i que ens permet seguir com a líders del grup finalitzada la primera volta.

Després d’una primera part d’intercanvi de cistelles on Deportiu ens castigava amb el rebot i patíem moltes pèrdues de pilota, a meitat del tercer quart, començàvem a barallar el rebot, involucrant-nos les cinc jugadores a pista, evitant així, les segones opcions de tir del Deportiu. A més, passàvem la pilota amb més sentit, jugant més en equip i trobant a la jugadora millor situada per llençar. D’aquesta manera, marcaven les primeres distancies i finalitzàvem el tercer quart amb una avantatge de 7 punts, 37-30. A l’últim quart l’equip seguiria amb la mateixa tònica i el rival acusava el pas dels minuts, augmentant les distàncies i trencant el partit fins al 56-36 final.

Hem de destacar el bon treball de totes les jugadores a la segona part.                                                                Felicitats noies¡¡¡