04. CADET MASC. "A"

04. CADET MASC. "A"

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

Aquest diumenge s'ha jugat un nou partit per el Cadet Masculí A que per culpa de dos quarts per l'oblit i dos més o menys salvables s'ha tornat a perdre.

Tercer partit a la segona fase de Nivell A per el nostre Cadet Masculí A i va arribar la primera derrota. 

Segon partit a Nivell A del Cadet Masculí A, segona victòria, però en un partit molt dolent i sense jugar a res. 

La primera jornada de la nova fase a Nivell A per el Cadet Masculí A, que els hi permetrà poder lluitar per la final a 4 de Tarragona, es va saldar amb una victòria amplia i amb minuts de joc realment bons.

S'acaba la primera volta del Cadet Masculí A a nivell A, amb la plaça obtinguda per competir contra els 8 millors equips de la província en els pròxims 5 mesos.

Partit en horari atípic per els nostres, diumenge a les 16.45h, i s'ha vist reflectit en el joc de l'equip. Tot i sumar la novena victòria de la temporada sense conèixer la derrota el partit contra el cuer del grup no ha estat gens fàcil.

El Cadet Masculí A mostra una millor cara i suma una nova victòria contra un equip molt intens.

Nova victòria del Cadet Masculí A, però aquest cap de setmana amb molts problemes, tant per el joc, com en la gestió de l'equip. 

Comencem la segona volta, 45-91 i dos punts més tot i un mal partit.

Triples i més triples, i una més al calaix de les victòries, 5-0, lider invicte de grup i fent un partit molt molt bo. Aquest podria ser el resum del partit del Cadet Masculí A aquest passat 3 de novembre.

Pàgines