19. Benjamí fem. 4t.

19. Benjamí fem. 4t.

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

El dissabte al matí vam jugar possiblement un dels millors partits de la temporada, contra el Morell que ens va posar les coses difícil, vam jugar ESPECTACULAR.

El passat dissabte ens va tocar enfrontar-nos a un rival dur, el Sagrat Cor. Vam començar el partit poc concentrades però tot i així aconseguíem lluitar per la pilota i treure bones accions a favor.

Aquest cap de setmana hem jugat un molt bon partit de bàsquet, però abans d’això hem fet tres molt bons entrenaments!! Cal destacar la feina feta el dimarts, dijous i divendres!

El dissabte vam anar a Salou per jugar contra l’Elisabeth. Ens va costar començar el partit, no vam saber jugar els primers minuts i després tota l’estona vam anar a remolc.

Aquesta setmana ha començat la segona fase de la competició, teníem moltes ganes de tornar a jugar!

Vam anar a la pista de Teresianes, una pista nova per nosaltres! 

Aquesta setmana ens van canviar la dinàmica dels partits i vam haver de jugar el dimarts en horari d'entrenament. El fred ens podia perjudicar ja que era tard però no ho va fer.

Aquesta setmana hem jugat contra l'escola Elisabeth a casa, un partit bastant igualat en el que casi sempre hem portat la iniciativa del joc. Tots els quarts han sigut favorables i això parla del bon nivell mostrat durant tot el partit.

El dissabte no era un dia qualsevol, vam jugar el primer partit de lliga i a casa. Vam començar una mica tard però no per això ens va agafar adormides.

El cap de setmana passat vam participar del torneig d'inici de temporada al Pare Manyanet de Reus.

El dissabte vam participar al torneig Bluetooth a casa nostra. Vam jugar els primera partits de la temporada. Tres partits en un matí de molta activitat!