14. Aleví masc. federat

14. Aleví masc. federat

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

Partit molt irregular de l' Aleví Masculí Federat contra el líder de la lliga. Tot i no jugar bé aquesta setmana , els nostres van aconseguir guanyar dos vuitens desmostrant que quan volen i estan pel partit son capaços de competir amb tothom.

Els nostre Aleví Masculí Federat va caure de forma clara contra el Sagrat Cor. El partit jugat aquest divendres passat va ser el primer dels tres difícils de la lliga, i en el qual no vam poder fer res més que veure el gran joc del rival.

Tercer partit a nivell A dels nostres alevins i la cosa comença a costar. Segona derrota consecutiva, tot i acabar amb unes millors sensacions en l'aspecte ofensiu. El partit va ser clarament dels locals, encara que en alguns moments els hi vam competir de tu a tu.

Segon partit a Nivell A i la primera derrota va arribar per l' Aleví Masculí Federat (1-1).

Iniciem la segona fase, a Nivell A, i no es podia començar de millor manera (93-63). Podríem dir que va ser el millor partit de la temporada pel que fa a la defensa.

Últim partit de l'any per els nostres alevins federats, i per desgràcia no va ser gaire bo tot i la victòria.

Partit amb molt de fred i a exterior el que es va jugar aquest cap de setmana a La Salle. Però no és excusa, el rival va ser totalment superior.

Setmana pasada, partit plàcid del Aleví Masculí Federat vs C.B.

LESTONNAC vs ALEVI MASC. FEDERAT

Pàgines