10. Preinfantil fem.

10. Preinfantil fem.

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

Mateix resultat, però grans moments de reacció del Preinfantil Femení. Els dos primers vuitens del partit condicionen (22-10) i sentencien, -15 al final.

Tres quarts competits i un de desconnexió total condemnen al Preinfantil Femení. Així de fàcil es podria resumir el partit del cap de setmana vs CB Valls, on vam començar prou bé.

Nova derrota del Preinfantil Femení condicionada per la falta d'encert, aquesta vegada contra el líder del nivell B1 i ja estem amb un balanç de 2-11 en tota la temporada.

Segon partit de la segona fase per el Preinfantil Femení, i les victòries es segueixen escapant. Aquest cap de setmana no va tenir res a veure amb l' anterior, la defensa va ser molt millor, encara hi ha molta millora però poc a poc es fa camí.

El nostre Preinfantil Femení acaba la primera fase amb una clara millora individual de cada jugadora, tot i que els resultats no ho demostrin.

Des del calentament ja es notava que les nostres preinfantils estaven més posades al partit que les rivals.

Dos partits molt semblants contra possiblement dos dels millors tres equips de la lliga. 

Ganes de fer patir al personal té el Preinfantil Femení. Un partit al descans encarrilat s'acabat decidint a la pròrroga per culpa de la desconnexió dels quatre últims vuitens, parcial de 13-30.

Un altre victòria que se'ns escapa per 5 minuts de desconnexió (56-44).

Tercer partit, segona derrota del Preinfantil Femení.

Pàgines