09. Infantil masc.

09. Infantil masc.

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

Vam començar el partit molt motivats i amb molta energia. El primer i segon vuitè van estar els millors, a diferència d'altres partits que començàvem més fluixos.

Per la meva part, el partit contra el CBT el podriem haver guanyat amb una mica més d’intensitat, concentració i esforç. Tot i això crec que el vam jugar bastant bé: vam començar jugant molt bé per la banda, corrent molt i jugant en equip.

Este partido ha estado bastante bien jugado por parte nuestra, hemos sabido trabajar como un equipo y como una familia como siempre nos a dicho el entrenador y esto está reflejado en el resultado del partido habiendo ganado de 29 puntos.

Se'ns presentava un partit difícil i força complicat contra el Pare Manyanet. Tot i que l'arbitratge va ser bastant pèssim vam aconseguir guanyar de 4 (61-65).

Abans de començar ja sabiem que el partit no seria fàcil. Vam començar forts corrent, als rebots,... cap al tercer quart ens vam desconnectar, i com sempre, les bronques del Riky ens van fer recapacitar.

Hem jugat un partit que ha priori era mes fluix l'equip rival, com es reflexa al marcador final 60-41.

Crònica del partit contra el Vendrell. El partit contra el Vendrell va estar molt disputat, acabant el vuitè temps empatats i havent de jugar tres minuts de pròrroga.

El partit contra el Tgn va ser un partir que vam guanyar si, pero crec que no van jugar com ens hagués agradat, pero al partit es va notar la diferencia de nivell que hi havia entre ells i nosaltres (26-56).

Damunt el paper es presentava un partit força complicat i dur contra un rival directe com es el Pare Manyanet de Reus.

El partit el podriem haver guanyat. Aquesta per mi és la idea principal. No eren rivals amb el nivell molt diferent al nostre, al contrari, eren molt similars. La gran diferència van serl les ganes. En fi, l'errada de sempre l'actitud. I si, vam perdre per això.

Pàgines