05. Cadet fem.

05. Cadet fem.

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

Partidas del cadet femení a l'Arboç, davant d'un equip molt lluitador i ben treballat. El nostre rapid contratac ens fa endur el partit 41-74. A casa ja habiem guanyat de 10 punts amb molt d'esforç.

Primera derrota de les cadets en aquesta segona fase (37-51). Des de l’inici del partit vam tenir problemes tant per posar la pilota en joc com portar-la a camp d’atac, degut a la intensa defensa a tot el camp que Valls va plantejar i el fort ritme de joc.

Primer partir d’aquesta segona fase on el nostre equip va aconseguir emportar-se el partit mostrant molt bona actitud i, amb un rival, que malgrat el resultat, va vendre cara la derrota (60-30).

Bon inici de les noies cadets, que des del primer moment del partit començaven a marcar distàncies al marcador a base de recuperacions en defensa i ràpids contraatacs, que no sempre aconseguíem convertir en cistella.

Malgrat el resultat final, partit molt igualat el jugat el dissabte contra el co-lider, que aconseguíem trencar en l’últim quart, i que ens permet seguir com a líders del grup finalitzada la primera volta.

Victoria a domicili a la tercera jornada de les nostres noies, en el partit jugat a Torreforta envers el ADT Groc, en un partit dominat des dels primers minuts de joc on agafàvem avantatges que aniríem augmentat, finalitzant la primera part amb  24-45 a favor.

AB LA SALLE TARRAGONA CF    69 – 40    CB SANT PERE I SANT PAU

Victoria del cadet femení al primer partit de lliga, en un partit relativament còmode en el que las nostres aconseguien marcar distàncies des dels primers minuts de joc.