01. Sènior fem.

01. Sènior fem.

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

En els nostres equips referents tant en categoria masculina com femenina, s'ha apostat per la continuïtat dels blocs. 

El Sènior masculí amb dues incorporacions dels germans Marco i el Sènior Femení amb dos reforços i a la espera d'un tercer fitxatge són les novetats.

El Sènior Femení fitxa dues peces claus en la direcció de l'equip, les jugadores Anna Alicia Barreira i Naroa Flecha son les noves incorporacions per la temporada 2018-2019 que es presenta molt ambiciosa.

Iolanda Santiago, entrenadora de formació de la província de Tarragona, desprès de més de 25 anys com a coordinadora en l'escola Cèsar August i com a coordinadora dels equips femenins del TGN Bàsquet durant tres temporades.

Derrota clara contra el tercer classificat (71-45).

Derrota contra el 4rt classificat de la lliga, en un partit amb moltes baixes de jugadores nostres i altres tocades, i mancat d'encert cara a cistella per part nostra (38-53).

Derrota ajustada per 4 punts (65-61) en un partit igualat durant els 40 minuts.

Derrota ajustada (42-47) contra el segon classificat, un equip que a la primera volta ens havia guanyat per quasi 40 punts.

Victòria treballada a la pista del Sant Gabriel Viladecans, que tot i ser l'últim classificat, no va posar les coses gens fàcils per 53-66.

Derrota clara (55-67) contra un rival que tot i està per sota a la classificació, venia d'una ratxa de 4 partits seguits guanyats, i on va entrar molt més concentrat, intens i agressiu al partit, conscients de l'importància del partit.

Tercera victòria consecutiva i segona seguida com a visitant (56-63), contra un equip que també ens havia guanyat de 7 punts a l'anada.

Pàgines