01. Sènior fem.

01. Sènior fem.

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

Derrota ajustada (42-47) contra el segon classificat, un equip que a la primera volta ens havia guanyat per quasi 40 punts.

Victòria treballada a la pista del Sant Gabriel Viladecans, que tot i ser l'últim classificat, no va posar les coses gens fàcils per 53-66.

Derrota clara (55-67) contra un rival que tot i està per sota a la classificació, venia d'una ratxa de 4 partits seguits guanyats, i on va entrar molt més concentrat, intens i agressiu al partit, conscients de l'importància del partit.

Tercera victòria consecutiva i segona seguida com a visitant (56-63), contra un equip que també ens havia guanyat de 7 punts a l'anada.

Vìctoria de molt de mèrit la del senior femení aquest cap de semana. Amb només 8 jugadores d’inici, i la lesió de Lala al minut 10 feia que el partit fos més complicat del que ja era, contra un equip de 12 jugadores i una pista molt petita.

Victòria important per 64-58, després d’un altre partit igualat i decidit a la prorroga.

Derrota una altre cop per la mínima (63-62) en un bon partit, a una pista difícil, on durant la majoria del partit vam tindre el control.

Derrota de dos punts (55-57), contra un rival el qual ja ens va guanyar a l’anada a la pròrroga.

Victòria molt important a la pista del Salou, rival que es trobava empatat amb nosaltres i que a la primera volta ens havia guanyat d’un punt de diferencia després d'una pròrroga, per tant, vam aconseguir guanyar l’average (58-60).

Derrota clara contra el líder de la categoría amb un inici amb poc encert per part dels 2 equips, fet que mostraba el marcador amb un 2-2 al minut 4.

Pàgines