06. Benjamí masc. 3r.

06. Benjamí masc. 3r.

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

Aquest cap de setmana hem anat a Pallaresos amb els nois. Jugavem a les 12 i feia moltíssima calor. Amb un molt bon joc basat amb molts passes i contraatacs vam poder superar amb comoditat a l'equip local. 

Aquest dissabte els nois del benjamí 3r., van jugar a La Salle amb un bon joc. Érem 6 valents contra un equip poderós com el Morell. Els nostres nois als primers minuts del primer quart estaven cansats amb la calor i el físic que requeria el partit.

Dissabte dia 6 els nois de benjamí de 3r. van fer un entrenament dur amb molt de 1x1 , 3x3 amb ajuda dels entrenadors i tirs per parelles i individual. Es van esforçar moltíssim i van acabar esgotats. 1x1 de 5 minuts intensos i 3x3 mig camp i tot el camp.

Acabada la fase prèvia de lliga i, valorant els resultats de la taula de classificació i tots els partits, hem observat un clar canvi en el rendiment de l'equip.

Aquestes setmanes el BM3 ha tingut partits bons. El primer de tots després de Nadal, va ser una mica fluix, els nois amb pocs entrenaments, van seguir lluitant com fan sempre. Des d'aquell dia hem anat treballant molt.