05. Benjamí fem. 3r.

05. Benjamí fem. 3r.

Contingut relacionat

Aquesta setmana passada hem acomiadat la temporada de la millor manera possible, entrenant!

Aquesta setmana hem jugat l'últim partit de lliga de la temporada, ha sigut una temporada amb pocs partits...això ha fet que no tinguem adquirits certs hàbits i dinàmiques de joc que potser podríem tenir.

El dissabte vam anar a jugar a l'escola El Carme, a la part baixa de Tarragona. La setmana passada vam entrenar força bé tot i que veníem 10 dies de vacances.

Aquesta setmana ens ha tocat treballar més de lo normal, el dissabte vam jugar el nostre partit de lliga contra l'escola Pràctiques. Les nostres veïnes van jugar un molt bon partit, cosa que ens va posar les coses molt difícils.

Aquesta setmana tampoc hem tingut partit. Per això hem aprofitat per passar una jornada lúdica a la platja. Casi totes vam poder disfrutar dels jocs que va preparar l'Enric. 

Aquesta setmana hem tornat a descansar a la lliga, així hem pogut aprofitar i realitzar 3 entrenaments! Els de dimarts i dijous vam estar casi totes les jugadores, al de dissabte vam estar la meitat.

El dissabte vam poder jugar el nostre partit tot i la pluja de la nit. Vam jugar a una pista molt gran, ens van fer córrer moltíssim! 

Pla primera part vam sortir una mica despistades i l'Elisabeth ens va donar molta guerra.

Aquesta setmana de Carnaval no ens toca jugar... no ens agrada... nosaltres volíem jugar!! 

Aquest cap de setmana hem jugat un autèntic partidàs contra les Carmelites, realment hem fet un molt bon treball.

El passat dissabte vam tornar a jugar un partit dues setmanes després de l'últim. Teníem moltes ganes ja que contra l'escola Sant Pau no vam estar acertades en el joc. 

Pàgines