16. BENJAMÍ FEM. 4t. "blau"

16. BENJAMÍ FEM. 4t. "blau"

Contingut relacionat

I després de dos temporades, dic adéu a l'equip de les meves nenes. Després d'un any fent de segona entrenadora d'ambdós equips, putse més de les blaves, em van donar l'oportunitat d'afrontar un nou repte, i fer de primera entrenadora d'un dels dos, de l'equip groc.

Encara recordo el primer dia d'entrenament, la sensació de tornar a retrobar-me amb aquell esport que tantes alegries m'ha donat, el tornar a entrenar petites persones, de les que havia d'apendre moltes coses i amb el desitg d'ensenyar quelcom important, encara que només fos qu

Dissabte dia 14 anem al TORNEIG de VINAROS

amb els equips ALEVÍ FEM. 5è. i BENJAMÍ FEM. 4t.

Partit corresponent a la segona volta, alli haviem perdut despres de lluitar molt, pero aquesta vegada les nenes i "els pares" tenien moltes ganes de "revancha".

SANT PAU versus BF 4t. "BLAU"

Ens enfrontavem per segona vegada al El Carme, la primera certament va ser un dia desafortunat en el que no vam saber parar les jugadores contraries, pero aquesta vegada no baixariem els braços, vam sortir a per totes i a lluitar pel partit.

Participarem amb Aleví masc. 6è. Aleví fem. 6è. Aleví masc. 5è. i Benjamí fem. 4t.

Aquest dissabte ens ha tocat matinar, feia vent i fred, pero les nenes estaven llestes per donar-ho tot, nervioses i amb ganes de jugar.

Partit disputat en pista coberta, degut a l'avis de pluja i neu.
La nenes van començar el partit molt motivades. Defensant cadascuna a la seva, cosa que en els últims partits ja haviem començat a veure, encara que a vegades s'ens oblida i anem a per la pilota.

Partit disputat a la pista del col.legi Elisabeth de Salou, divendres tarda. Molt contenta dels  tres primers quarts del partit, lluitant cada pilota i aixecant el cap!!!

Pàgines