15. ALEVÍ MASC. 5è. "groc"

15. ALEVÍ MASC. 5è. "groc"

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

Participarem amb Aleví masc. 6è. Aleví fem. 6è. Aleví masc. 5è. i Benjamí fem. 4t.

Aquesta vegada tocava jugar entre nosaltres, dos equips que hem realitzat per jugar aquesta temporada. I com no podia ser d'altra manera, partit amb molta igualtat, defenses pressionants de tots dos equips i atacs ràpids.

Aquest cap de setmana tocava patir degut a la passa de grip, teníem moltes baixes i tocava fer un esforç extra per als demés de l’equip.

AM.5è SALLE GROC – ANTINA

Els dos alevins de cinquè van fer una actuació molt bona a les fases previes, i s’han situat al mateix grup de nivell "A" de la competició, on ens estem trobant a equips de molt alt nivell de joc, i principalment de físic.

AM.5è "BLAU" i AM.5è "GROC": És hora de fer balanç del primer trimestre com alevins, i les sensacions són prou bones. Som els petits de la competició i això no ens ha fet por!

Comencem la competició al Octubre. Els alevins masculins de cinquè estaven impacients per fer-ho, els GROCS feien el debut “a casa” i els BLAUS "fora". En ambdós casos ens vam trobar amb equips físicament més poderosos, som els petits de la primera fase.

Ja el tenim aquí, des de fa 11 anys la Salle Tarragona es converteix en el centre del bàsquet base de la província, juntant més de 700 joves esportistes en un matí a l'escola, entre esportistes i acompanyants es calcula que durant el matí de dissabte 24 d'octubre passaran més de 1400 persones per