13. ALEVÍ FEM. 5è. "groc"

13. ALEVÍ FEM. 5è. "groc"

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

Dissabte dia 14 anem al TORNEIG de VINAROS

amb els equips ALEVÍ FEM. 5è. i BENJAMÍ FEM. 4t.

Molt bon partit el jugat dissabte al camp del Sant Pau. Diria que es el millor partit defensivament parlant de les nenes. Van saber defensar cadascuna a la seva i saltant a les ajudes quan calia. Les linies de pase van ser molt bones.

Seguim competint bé, encara que ens falta la lectura de joc per lluitar contra equips amb un físic més potent que el nostre. La distancia defensiva, el rebot, el joc col·lectiu amb l'ocupació d'espais són grans preocupacions per entrenar durant la setmana.

Partit molt superior per part de les locals amb un físic per damunt del nostre. La teva exigencia ha de pujar, es l'aprenentatge de jugar contra un equip superior. Les noies ho van intentar i moltes vegades es van posar al mateix nivell que el Sagrat Cor.

Bon partit de les alevins, però el resultat no va ser positiu. El marcador va reflectir les errades al partit. La defensa es bona, però a vegades no ens coloquem bé i les rivals ens anoten des de sota cistella.

Partit molt disputat el jugat dissabte passat al pavelló contra el Sant Pau. Les nenes anaven amb una motivació extra ja que els hi agrada molt jugar en aquella pista. 

Bon partit al dissabte al matí a La Salle on cada dia estic més content de les noies. Els conceptes defensius que hem treballat als entrenaments es comencen a veure als partits. Només la manca d'encert al tir i alguna passada fluixa no ens permet anotar més punts.

Bon partit de les noies del aleví de 5è a l'escola del Cèsar August. El resultat no és el més important i per això seguim un model de treball tant si es guanya com si es perd.

GRAN PARTIT!!!! Quina diferència de joc del dissabte anterior a aquest.

Primer partit de les noies de 5è TOTES JUNTES, després de la reestructuració de Nadal.

Pàgines