16. Alevi masc. 6è

16. Alevi masc. 6è

Contingut relacionat

"Doble victòria"

"Derrotes amb victòria"

"In Absentia"

El mini masculí de 6è va patir una derrota a casa, contra Altafulla, en un partit on, els nois visitants, per mèrits pròpis, gràcies a un molt bon partit, van endur - se la victòria.

"La rebelió dels modestos"

Un cop més, ho han tornat a fer. Els nois de La Salle Tarragona han tornat a fer un partit seriós i competit contra un equip de la part alta de la classificació, amb millor físic que els nostres, però compensat per un alt esperit competitiu i ritme de joc.

"Divertir - se a la pista" 

Els nois del mini de 6è, van fer un molt bon partit a pista de Puigcerver, un equip per sobre nostre en la taula classificatòria, i amb uns quants jugadors destacables.

Aquest passat cap de setmana, el mini masculí de sisè, va aconseguir una molt treballada derrota contra el líder, Sagrat Cor..... potser la frase anterior no tindrà molt sentit, però tant per números com per sensacions, és el que es va veure el passat dissabte a Salle.

El mini masculí, està actualment en el moment més dur de la temporada, ja que, ens trobem enmig d'una sèrie de partits, on els equips contra els que juguem, són els més durs i competitius de la província.

Ja hem iniciat la segona volta de la lliga interterritorial amb el Mini masculí de 6è. Un cop vista la duresa de la competició, als jugadors els hi queda com a objectiu principal, millorar la seva competitivitat tant als entrenaments com als partits.

El mini masculí de 6è, va mostrant, pas a pas, un caràcter competitiu i lluitador, apretant poc a poc, cada cop més, en defensa, tant en una forta despesa física i uns ànims de solidaritat cap als companys.

El masculí de 6è, ha agafat la bona línia de joc, aprenent a competir i a patir als partits. Estan lluitant cada vegada més, per cadascuna de les accions, vagi com vagi el marcador.

Pàgines