09. Benjamí fem. 4t. "blau"

09. Benjamí fem. 4t. "blau"

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

Diumenge de bàsquet al col·legi Joan XXIII de Bonavista. Un maxambrat amb les noies del BF4rt blau i groc van participar al torneig.

"Fi de festa"

El Benjamí Femení de 4t blau, va aconsseguir el passat cap de setmana una nova victòria, aquest cop a casa contra l'Elisabeth A de Salou.

"Bon entrenament, bon partit"

"Partit Yin Yan" 

Feina feta, feina per fer... Els equips benjamins femenins de 4t., van competint amb bona actitut, i lluitant a tots els partits. Poc a poc es va veient millora en totes i cadascuna de les jugadores, amb bones defenses i sent, cada cop més descarades de cara a l'aro.

El benjamí femení Blau de 4t, va tornar al camí de la bona feina i el joc ràpid gràcies principalment a l'increment de l'esforç defensiu de totes i cadascuna de les jugadores.

Un cop passades les vacances de Nadal, tornem al bàsquet amb molta il·lusió i ganes de millorar. Hem entrat en una segona fase de la lliga, on els partits seran més disputats i amb grans dificultats. Ja amb el primer partit, les nostres nenes han pogut veure - ho.

Les noies del Benjamí Femení 4t Blau, van tenir un partit divendres passat, marcat per l'excés de diferència d'edat i de nivell entre els dos equips, fet que va fer que no es pogués treballar tot el que les noies volien fer al partit.

Les noies del Benjamí femení "4t Blau" ha iniciat la temporada, amb moltes ganes i amb un joc força vibrant. Tot i trobar - se amb equips d'edat inferior, les nostres noies han mostrat força treball i millora.

Pàgines