04. Prebenjamí fem. 2n.

04. Prebenjamí fem. 2n.

Contingut relacionat

CRÒNICA 1era  JORNADA  CLASSIFICACIÓ NIVELL A PREBENJAMÍ FEMENÍ DE 2N

SAGRAT COR - SALLE

Partit que hem avançat a un divendres a la tarda. Molt empanades, hem badat molt, no hem defensat gens i això ens ha passat factura en el resultat. Primer partit que perdem però que si seguim amb aquesta actitud segurament no serà l’últim. Espero que per demà ens despertem una mica.

Partit on ens ho hem passat d’allò més bé. Com l’anterior partit ens han ajudat les peques de primer. Un dia espectacular amb un temps d’estiu. Hem jugat a la pista dels grans i ens ha costat una mica córrer però no ens hem cansat gaire.

Propera parada Pràctiques

Últim partit de la primera volta d’aquesta temporada. Vam tirar moltes vegades a cistella. Durant aquests mesos hem après a botar, fer entrades correctament i parades en un temps. També hem començat a córrer i aixecar el cap per veure on estan la resta de compis.

Partit que teníem aplaçat, ja que el dia que l’havíem de jugar plovia a bots i barrals. Divendres a la tarda després de la representació més important fins al moment que era els pastorets, veníem totes una mica cantant nadales, i ens ha costat una mica més posar-nos dins el partit.

Primer partit jugat fora de casa. Pista gran, bastant gran, però com que ens agrada córrer ho hem fet molt bé. Ens ha plogut una miqueta, però hem seguit jugant.

Primer partit de l’equip. Això ja va de debò. Dia que s’ha aixecat amb vent una mica empipador ja que ens feia volar la pilota i els cabells s’escapaven de les cues i no ens deixaven veure la cistella. Hem començat bé, totes al nostre lloc.

Aquest divendres vinent dia 7 de novembre, a les 18.30h, a l'oficina de l'Associació de Bàsquet La Salle Tarragona, farem un "curs" intensiu, d'uns 20 minuts de durada, per aprendre a fer les act

SANT PAU  – SALLE TARRAGONA
Comencem a notar els primers dies d’entrenament, jugar contra nens no ens ha semblat cap problema i hem resolt corrent i saltant bé. No ens han entrat totes les cistelles que hem llençat però ja entraran.

Èxit del desè Torneig Amistós Bluetooth on unes 1500 persones han passat durant el dissabte 25 d’octubre per les 10 pistes de minibàsquet que s’han muntat a les instal·lacions del Col·legi La Salle Tarragona.

Pàgines