Victòria del Preinfantil Masculí contra el Montblanc per 75-37

Bon primer partit disputat pel nostre Preinfantil Masculí contra el Montblanc, tot i els problemes logístics que hem tingut. 
Des del primer minut de joc els jugadors han fet una gran defensa presionant tota la pista que ha fet recuperar moltes pilotes, però aquéstes no s'han pogut transformar en cistelles per la manca d'encert en les passades i dels tirs sota cistella, fruit dels nervis inicials de ser el primer partit de competició en cistella gran. Això ha fet que al final del primer quart el marcador reflectís un 8-10 favorable als visitants.

El segon i el tercer quart i quart període s'ha continuat amb el bon treball defensiu però aquesta vegada amb molt més encert sota cistella i del tir exterior, tot això afegit a un gran joc col·lectiu de contraatac ha fet que a la mitja part s'arribés amb un marcador de 29-17, al final del tercer quart de 50-26 i finalitza el partit amb un resultat de 75-37.

Bon treball nois però hem de segur treballant més i millor que això només acaba de començar i queden moltes coses per apendre i millorar!!!