Preinfantil Masculí perd a "La Piscina" contra Sagrat Cor 43-72

Bon partit disputat a "La Piscina" contra un gran Sagrat Cor. Els de la Salle van començar el partit jugant a un grandísim nivell, amb una gran intensitat defensiva i un gran joc col.lectiu en atac. Tot i el gran treball el marcador al final dels dos primers periodes reflexava un 15-19 a favor dels visitants.
En el tercer i quart periode la gran defensa del Sagrat Cor ha provocat moltes pérdues de pilota fet que ha provocat moltes cistelles fàcils provocant que el marcador acabés 20-33 a la mitja part.

Després de la mitja part semblava que la Salle havia aprés dels errors comesos ja que han fet un cinquè periode molt bo amb un parcial de 8-0 que posava un marcador al final del periode de 28-33. Però al sisè periode ha estat tot al contrari, s'ha deixat de defensar i un bon equip com es el Sagrat Cor ens ha fet un parcial de 17-6 en tan sols 5 minuts que posà al marcador un resultat de 34-50.
En els dos últims periodes el Sagrat Cor ha continuat amb la seva gran defensa i el seu gran ritme en atac i la Salle ha baixat els braços i s'ha deixat emportar pel marcador fet que ha posat un resultat al final del partit de 43.72.

La reflexió: Per poder competir amb grans equips s'ha de treballar en cada minut de partit.

Som-hi nois el camí es el correcte!  1,2,3 SALLE!