Anàlisi per fer pensar

Anàlisi de la temporada 2011-2012

de l’Associació de Bàsquet La Salle Tarragona

    

     Arriba l’estiu i la competició es para, es temps d’anàlisi i reflexió de la feina feta, i de nou planificació del treball, per deixar la pròxima temporada embastada.

     L’any va començar amb les suors dels entrenaments del agost, amb 6 equips federats que sortien amb molta il·lusió. Solament amb 20 dies d’entrenament i arriba la 8a.Trobada Sta. Tecla, amb una dotzena d’amistosos, i ja estem a les pistes. Fem captació de minis per les classes, i iniciem el mini amb mes de 10 grups de treball, i ja tenim aquí el 7è Torneig “Bluetooth”, amb mes de 30 partits i uns 20 equips participants. La temporada esta en marxa...

     El Sènior femení tornava a competir per segon any al col·legi, les nostres “lobas”, busquen amb intens interès esta a dalt de la classificació, i fins a l’últim dia, i la ultima cistella lluitem per assolir el campionat, i un possible ascens, un segon lloc per “average”, ens deixa a les portes. Gran temporada d’un magnífic grup humà.

    El Cadet femení, tot i ser de 1r. any, treballa i lluita tot l’any per assolir la final a quatre de la seva categoria, que assoleix. Grup molt treballador dirigit Manolo Rubio, que dona els fruits dels dos últims anys de bona feina, i fa una Macrodiada impressionant. 

    El Infantil masculí, te un any molt irregular amb moltes lesions i pocs efectius, que no el deixen créixer suficient. Tot i això, dirigits per Javi de Miguel, finalitza l’any amb una brillant Macrodiada, i jugant la final a quatre del seu nivell.

    El Infantil femení, podem veure la bona feina de Vicky Ceperuelo, assistida per Laura Pascual i Paula Ibáñez, assolint el nivell A-1 amb gran autoritat. Equip lluitador, amb qualitat tècnica, molt treballador, i amb un bon rotllo, que gaudeix jugant la lliga preferent infantil, amb molta dignitat. Magnifica Macrodiada, i molt bon any de les nostres infantils.

    El Preinfantil masculí, dirigit per Oskar Pujol i Anna Bru, assoleix la lliga preinfantil, així com la final a quatre territorial, amb uns grans i difícils rivals. Victòries que el porten al Campionat de Catalunya, que per una cistella se’ns escapa. Magnifiques dos temporades del nois del 99’, fruit de la feina ben feta.  

     El Preinfantil femení, comença dubitatiu, però poc a poc es troba a si mateix, entra a la final a quatre de la seva categoria, i dona la gran sorpresa eliminant al líder. Les noies de Antonio Miras i Mireia de la Torre, juguen una bona Macrodiada, i la seva gran feina del any es pot valorar al final de temporada.

    Que dir dels Minis, treball, entrenaments, rialles, bones dinàmiques, molts nens i nenes jugant a bàsquet amb bons entrenadors i persones. Manolo, Jose, Ignasi, Alex, Enric, Paula, Anna, Raquel, ... i una llarga llista de bones persones i tècnics, que fa que els mes petits s,ho passin be cada entreno, i cada dissabte jugant a les pistes.

    No puc oblidar, en aquest resum del any als pares que formen la junta, o aquells altres que col·laboren amb nosaltres, sense ells això no funcionaria. Una MACRODIADA 2012’ increïble amb molt bon ambient, un SOPAR FINAL de TEMPORADA amb mes de 200 persones gaudint de la festa, o el dia a dia que no es veu. Tot no son bones noticies, el CAMPUS de BANYOLES no es farà, però tranquils el any vinent tornarem a anar amb més il·lusió i amb més ganes, i amb molts nens/es. També, una bona noticia ha estat la remodelació de la piscina del cole, tot convertint-la en una pista de bàsquet coberta, un gran patrimoni que aconsegueix l’Associació de cara a les temporades vinents. Gràcies a tots, i especialment a Genaro, Montse, Leo, Laura, i Oskar per ser com sou... i dedicar tant de temps, de forma altruista, per fer SALLE.  

   Per tot plegat, i pels mes de 200 nens i nenes, que son el present i el futur del projecte SALLE, moltes gràcies. Gràcies a la col·laboració dels pares, al bon treball dels nois i noies de tots els equips, i dels seus tècnics, que treballen dia a dia.  

 

           ¡¡¡ Ànim a tots, i a seguir treballant !!!                                

                                                                                            analisi.doc