Tornada a la competició 379 dies després

Aquest dissabte 20 de març de 2020, passats 379 dies des de l'últim partit disputat al Pavelló de La Salle Tarragona van tornar les competicions per alguns dels nostres equips.

Dels cinc equips que començaven competicions: SFA, CF1A, JM, JF i CF2A, tant sols van poder fer-ho els tres primers.

Dels tres equips que hi van poder jugar les sorts van ser contraposades, amb un balanç de dues derrotes i una victòria. Les dues derrotes van venir per part del CF1A, un equip nou format aquesta temporada entre l'unió de tres equips de la ciutat (AB La Salle Tarragona, CB Tarragona i El Carme Bàsquet) i que a més a més s'iniciava en la aventura de competir a nivell de Catalunya en una categoria molt exigent, per altre banda el JM tampoc va poder endur-se el triomf en el seu debut. Un equip júnior format per jugadors cadets i júniors per parts iguals que va anar de més a menys durant el partit, el qual li va afectar la falta de ritme competitiu que el rival va ser controlar.

El tercer equip, el nostre SFA, va debutar a la Segona Categoria Catalana, després de l'ascens aconseguit la temporada anterior i ho va fer amb una abultada victòria contra un altre recent ascendit, com era l'AD Torreforta. El partit va estar força ajustat durant molts minuts, però a meitats del tercer quart les grogues van apretar l'accelerador i a base de defensa, bona circulació ofensiva i un gran encert des de 6,25 van obrir una escletxa important per acabar amb un +28 al marcador.

El pròxim cap de setmana serà el torn del JF que debutarà com a local, dissabte 27 a les 19:45h, contra CB Tarragona. La resta dels equips federats tornaran a les seves respectives competicions passada la Setmana Santa, sempre hi quan les restriccions sanitàries ho permetin.